Descrizione
Prodotto di eccezionale qualità e caratteristiche organolettiche raffinate realizzato attraverso la fortificazione di un delicato Trebbiano di Romagna e l’infusione di 38 erbe aromatiche, ha colore rosso scuro con tonalità caramello. Il Vermouth Rosso Amaranto è di grande corpo e presenta sentori di vaniglia, rabarbaro, ginepro, legno tostato, mirra, chiodi di garofano, cannella, scorza di arancia ed un finale dolce amaro.
Perfetto per ottimi Negroni e Manhattan. 16%Vol.
RECIPE:
1. Vintage Negroni: 30ml of Gin, 20ml of Campari Bitter, 50ml of Mancino Vermouth Rosso Amaranto, 2 dashes of The Bitter Truth Orange Bitters and 2 dashes of The Bitter Truth Grapefruit Bitters
Method: stir with high quality ice and strain on the rocks in a rock glass
Garnish: wedge of orange and grapefruit twist.
“Something I would love to drink everyday with good friends!!”
2. Manhattan: 70ml of Rye Whiskey, 40ml of Mancino Vermouth Rosso Amaranto, 2 dashes of Angostura Bitters
Method: stir with high quality ice and strain into a chilled coupe
Garnish: 2 home made brandied cherries.
“The No.1 Gentleman’s Cocktail, which can be offered at any time of the day”
3. Milano-Torino: 50ml of Mancino Vermouth Rosso Amaranto, 40ml of Campari Bitter, 2 dashes of Fee Brothers Rhubarb Bitters
Method: shake with high quality ice and strain into a small high ball glass with ice
Garnish: orange peel.
“One of the oldest Cocktail/Aperitivo in Italy, Milano, because of Bitter Campari and Torino, because of the Vermouths”
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